Telia logo

Anmeldelse af Telia

Hos Telia for man for 269 kroner om måneden en bredbåndsforbindelse, der varierer i hastighed alt efter hvor i landet, du befinder dig. På hjemmesiden er der et felt, hvori man indtaster sin adresse for herved at få besked om, hvor høj en hastighed ens hustands placering tillader. På Telia.dk forklares det desuden, hvordan forskellige typer af bredbåndsteknologier har indflydelse på hvor hurtigt du med din bredbåndsforbindelse vil kunne downloade og uploade.

Fordele
  • Hos Telia er det gratis at oprette et bredbåndsabonnement.
  • Man kan med selskabets Telia Home Bredbånd-løsning vælge mellem en vifte af tilvalgsservices. Den første er gratis; herefter skal man betale ekstra.
  • Som kunde hos Telia har man mulighed for at logge ind og administrere sit abonnement og sine services hvor og hvornår det passer én.
  • Der tilbydes på hjemmesiden en service, hvor man kan teste hastigheden af sit internet samt få svar på, om den målte hastighed matcher ens behov.
Ulemper
  • Telia tilbyder kun én enkelt internetpakke til en pris af 269 kroner, hvor hastigheden udelukkende afhænger af ens bopæls placering.
  • Selskabet kan, efter hjemmesiden at dømme, virke lidt useriøst på den måde, at meget af dens information handler om ekstraydelser og apps i stedet for det, det egentlig handler om, nemlig bredbåndsforbindelser.
Kontakt

Holmbladsgade 139
2300 Københavns S

82337000

Hjemmeside

Priser hos Telia
Der blev ikke fundet nogen produkter.

Om Telia

Hos Telia for man for 269 kroner om måneden en bredbåndsforbindelse, der varierer i hastighed alt efter hvor i landet, du befinder dig. På hjemmesiden er der et felt, hvori man indtaster sin adresse for herved at få besked om, hvor høj en hastighed ens hustands placering tillader. På Telia.dk forklares det desuden, hvordan forskellige typer af bredbåndsteknologier har indflydelse på hvor hurtigt du med din bredbåndsforbindelse vil kunne downloade og uploade. Det betyder nemlig noget, om du har enten den rooter-type, der hedder ADSL2+ eller den, der hedder VDSL2. På hjemmesiden, www.telia.dk, viser Telia en tabel, hvor du kan danne dig et overblik over hvilke forskellige kombinationer der findes mellem rootertyper og hastighedsniveauer.

Bredbåndspakken, som Telia kalder for Telia Home Bredbånd giver foruden selve internetforbindelsen mulighed for en hel vifte af tilvalgsservices. Vælger man basis-modellen af dette abonnement, kan man tilvælge én service; er man villig til at betale yderligere, kan man tilvæge flere af de udbudte services. Længere nede i artiklen følger en beskrivelse af disse ekstra-goder, som Telia lokker med, men lad os inden da tage et kig på hvilke ekstra-gebyrer, mindstepriser, opsigelsesbetingelser etc, der gør sig gældende hos denne bredbåndsudbyder:

Mindsteprisen for et bredbåndsabonnement de første seks måneder hos Telia er 1303 kroner, og man er altså således også bundet i en periode på netop seks måneder. Man har desuden 30 dages opsigelse. Hvis der opstår komplikationer i forbindelse med opsætning af en Telia-bredbåndsforbindelse og selskabet i den forbindelse bliver nødt til at gøre et eller flere ekstra-insatser, koster dette 995 kroner ekstra. Det er desuden et krav, at den router, man får ved påbegyndelse af et Telia-abonnement, afleveres tilbage, når abonnementet opsiges.

Telias udvalg

Det udvalg af services, som Telia reklamerer med, rummer noget for enhver smag. Fælles for mange af dem er dog, at de har noget med underholdning at gøre. Inden for dette felt kan man eksempelvis vælge at få et abonnement på streaming-tjenesten HBO Nordic eller musik-streaming-tjenesten Spotify. Man kan også vælge FLIPP-appen og dermed få adgang til mere end 45 forskellige magasiner. Man kan også få adgang til den digitale avis fra Zetland, journalist-projektet, der dyrker grundig og dybdeborende journalistik. Blandt de mere ”fornuftige” valgmuligheder, er der sikkerhedspakken Telia SECURE. Denne pakke indeholder en beskyttende funktion for børn, der gør, at de udelukkes fra sider på nettet, der kan indeholde eksempelvis vold. Pakken giver dig desuden virusbeskyttelse, og så har den en funktion, der gør, at du kan spore en mistet telefon eller tablet. Du kan også vælge at få skriveprogrammet Office 365 med i din internetpakke. Dette program kan herefter bruges af op til fem forskellige mennesker i den hustand, du beboer.

Når man har valgt hvilken – eller hvilke – ekstraservices, man ønsker ved siden af bredbåndsforbindelsen, skal aftalen sættes i gang. Her skriver Telia på sin hjemmeside at de fra kunde til kunde vurderer hvilke tekniske og placeringsmæssige forhold, der gør sig gældende hos den enkelte kunde, for herefter at regne ud, præcis hvilken løsning, der vil give den hurtigste og stabileste forbindelse for netop den husstand, der er tale om.

Telias historie

Dansk Telia grundlagdes allerede 1995. Men Telia som vi kender det i dag, opstod i år 2002 som resultatet af en sammenlægning imellem Telia og det finske Sonera. Denne fusion skete kort efter en planlagt sammensmeltning med norske Telenor ikke lykkedes for Telia-selskabet. Telenor udgør i i øvrigt dag Telias største konkurrent.

Telia Trustpilot

Ønsker du at høre, hvad andre synes om Telia, kan du her se Telias Trustpilot.

Ofte stillede spørgsmål om Telia

Hvilket internet kan jeg få hos Telia?

Hos Telia kan du få bredbånd via telefonstikket (xDSL), kabel tv-stikket (COAX) og mobilt bredbånd. Den højeste hastighed er 300/60 Mbit/s.

Hvilke tilvalg er der at vælge mellem?

Telia har mange ekstra underholdningspakker. Du kan få bl.a. HBO Nordic, Spotify, Flipp, Zetland, Microsoft Office 365 og en sikkerhedspakke.

Oversigt