Den børnevenlige tablet: Huawei MediaPad T5

Huawei har lavet en tablet, der er beregnet til børn.

Herhjemme er Huawei mest kendt for at lave mobiltelefoner, men faktisk er det kinesiske firma en af verdens allerstørste producenter af forbrugerelektronik. De er på vej med en helt ny og børnevenlig tablet kaldet MediaPad T5.

Tabletten kører på Android ligesom Huaweis mobiltelefoner. Det helt særlige er dog den såkaldte “Børnehjørnet”-funktion.

Læs også:Se kortet: Så mange i din by har langsomt internet

I børnehjørnet kan man som forælder vælge, at barnet skal have en kærlig besked, hvis tabletten kommer for tæt på øjnene, eller hvis den bliver brugt i en uheldig stilling. Selvfølgelig kan man også styre barnets adgang til apps og køb i apps. Skærmen på 10,1″ og højtaleren er af en kvalitet, man forventer af en moderne tablet. Og med en vægt på kun 460 gram er den nem at have med hjem til venner og bedsteforældre.

– Vi ved, at tablets især er populære blandt småbørnsfamilier. Derfor har børnene været omdrejningspunktet for den nye MediaPad T5, som forener høj kvalitet og underholdning med nogle funktioner, som giver børn mulighed for at udvikle et sundt forhold til deres
tablet,forklarer Marie Dam Feldborg, Head of Marketing & Communication hos Huawei Danmark i en pressemeddelelse.

MediaPad T5 kommer i handlen omkring 20. september og har en vejledende pris fra 1.499 kr.