Så mange har søgt bredbåndspuljen

Kasper Skov Jensen 15. november, 2018

Ansøgningsfristen til bredbåndspuljen er udløbet, og Klima- Energi og Forsyningsministeriet har gjort status over antallet af ansøgninger.

Nogle af de ansøgere, der vil have del af den statslige bredbåndspulje på 110 mio. kr. bliver skuffede. Der er kommet 137 ansøgninger til et samlet beløb på 150 mio. kr. Til sammenligning fik bredbåndspuljen sidste år 73 ansøgninger.

Klima- energi og forsyningsminister Lars Christian Lilleholt (V) er godt tilfreds med den stigende interesse for at få del i puljen.

Læs også:Se kortet: Så meget koster bredbånd over hele verden

– De mange ansøgninger til bredbåndspuljen viser, at der stadig er lokale områder i Danmark, hvor der ikke er adgang til hurtigt bredbånd. Det bekræfter mig i, at puljen er et godt supplement til den markedsbaserede udrulning af bredbånd i Danmark, siger han i en pressemeddelelse.

Det er især i region Sjælland, der har været travlt med at søge om tilskud til hurtigere bredbånd. 64 ansøgninger kommer fra regionen.

Vi ønsker at høre fra dig og opmuntrer til en livlig diskussion blandt vores brugere. Vær venlig at hjælpe os med at gøre Bredbånd.dk til et rart sted at være.