Se Mulan (2020) før den bliver tilgængelig i Danmark

Mulan2020

Mulan (2020) fra Disney er en af de mest ventede film i 2020.

Live action-filmatiseringen af den populære animationsfilm fra 1998 skulle oprindeligt være landet i de danske biografer i begyndelsen af marts, men blev forsinket i både Danmark og USA af coronakrisen.

Som et eksperiment har Disney nu valgt først at premiere filmen on-demand d. 4. september på deres streamingtjeneste Disney Plus.

Da Disney Plus først kommer til Danmark d. 15. september, betyder det, at vi først vil kunne se filmen næsten to uger efter. Men ved at bruge en VPN kan du med en amerikansk Disney Plus-konto stadig kunne se filmen på premieredagen.

I denne artikel forklarer vi, hvordan du kan se Mulan tidligt – og hvordan du kan spare mere end 100 kroner på prisen til din VPN og dit Disney Plus-abonnement.

Trailer til Mulan (2020)

Mulan er baseret på det kinesiske folkesagn Hua Mulan (木蘭辭) om en ung kvinde (Yifei Liu), der i skjul overtager sin fars (Tzi Ma) plads, da kejseren af Kina (Jet Li) udsender et dekret om, at en mand fra hver familie skal tjene i den kejserlige hær for at forsvare landet mod en invasion fra norden.

Undervejs møder Mulan blandt andet Commander Tung (Donnie Yen), hendes overordnede, og Honghui (Yoson An), en rekrut, der konkurrerer med Mulan om at være den bedste kriger i hæren. Karaktererne var ikke med i den originale animationsfilm, men bygger begge på Li Shang, Mulans oprindelige kærlighedsinteresse.

Plottet er blevet gennemarbejdet fra top til bund, fået nye sange og nye karaktere. Det forventes, at den kommer til at afvige en smule mere fra den oprindelige animationsfilm sammenlignet med andre Disney live action-filmatiseringer såsom Skønheden og Udyret, Aladdin og Løvernes Konge, som også fås som lydbog.

Sådan ser du Mulan (2020) på Disney Plus med en VPN

For at se Mulan til premieredagen, skal du gøre tre ting:

  1. Sæt din VPN til USA eller UK
  2. Tilmeld dig Disney Plus
  3. Lej Mulan (2020) på ubestemt tid

1. Sæt din VPN til USA eller UK

På Bredbånd.dk sammenligner vi løbende de bedste VPN’er i Danmark. Vi har også løbende rabatter, som gør, at du kan spare en del på dit abonnement.

Når du har valgt en udbyder, skal du opsætte din VPN og sætte dit land til USA eller UK. Vi anbefaler de to lande, da Disney Plus er tilgængelig i begge – og menuen, underteksterne og andet sprog på siden vil være på engelsk.

2. Tilmeld dig Disney Plus

Herefter skal du oprette en Disney Plus-konto. Ved at bruge vores link, kan du spare op til 100 kroner på din tilmelding det første år.

3. Lej Mulan på ubestemt tid

Mulan bliver tilgængelig på Disney Plus som premium on-demand.

Det betyder, at du oveni i dit månedlige Disney Plus-abonnement også skal leje Mulan særskilt. Men når du har gjort det, har du også adgang til film i al den tid, du har et aktivt Disney Plus-abonnement.

Prisen på Mulan (2020) bliver $30 eller 188 kroner. Det kommer altså til at koste noget mere end en almindelig biografbillet. Ved at bruge vores rabat på VPN og Disney Plus bør du dog kunne spare størstedelen af prisen.

Er du nysgerrig på, hvad Disney Plus ellers har at tilbyde? Så læs vores artikel om de andre eksklusive serier på Disney Plus.